Förlåt då!

jag vet att jag varit dålig på att uppdatera på den senaste tiden, men det är nämligen så att jag har fullt upp med annat, som te.x slita på jobbet.

Mer än så skriver jag inte. Vi kanske höres mer efter sommaren..?

Heippa

Nå niin, säger broder.

Ja, min intro gick skitbra. Var lite vimsig i början, men jag snappade upp på det ganska snabbt. Har faktiskt skivit en inlägg om det, men det verkar som att den har försvunnit.

Just nu sitter jag o Broden på msn o kacklar. Han ska skicka lite musik till mig. Håller på o bränna en skiva, men behöver lite utfyllnadsmusik, då är Tommy bra o ha :)

Ska till Pajala idag, ska leka student på krogen. WIIEEHOO! Haha... Nejdå. Men världens knäppaste grej hände igår, jag blev inte leggad på Bolaget! Helt sjukt... Jag belv ledsen o bara tittade på kassörskan (som var en man) o typ, "va fan!?"... Hmpf, jag är gammal!

Hoff, måste börja packa, göra mig klar för krogen, hoppa i bilen, hämta Postila, köra till Pajala, äta smörgåstårta o sen fara till Linda. Fullspäckad dag.

Hejs

Introdag nr.1 ikväll.

Idag kl.15.30 börjar min första intro dag.
Nervös? Om jag är! Har inte jobbar på 10 månader, ska bli spännande o se hur mkt  man har glömt bort. Men nog tror jag att det ska gå bra.
Måste inhandla mig nya inneskor, mina foppisar börjar blir lite små. Men dom får duga för idag iallafall.
Ooh, så spännande :) Slutar jobba 21.15, så jag kke skriver nån rad efter det för att berätta hur det gick.

Bye ;)


Nervösiteten smyger, sakta men säkert, fram.

Ska på infokurs imorgon inför sommarjobbet. Börjar bli lite nervös. Hoff, ska ju sitta o käka lunch med dom. Har så svårt för att äta mat med okänt folk, blir som bara illamående. Men men, kan ju som inte heller tacka nej till det.
Ska ha första introdagen på onsdag, ska gå kväll. Får se hur min fot kommer att tycka om det då...
Tips: Undvik att få ett ledband trasigt. Det gör ont som FAN!!!

Ska ta en kopp kaffe hos Emilia imorn efter kursen. Lugna mina nerver lite, hihi :) Nejdå, det kommer att gå så bra så. Bara jag hittar vars fan parkeringen är...

Ja, har ju varit i Pajala ihelg, för omväxlings skull. På fredag... Hm... Vad gjorde vi på fredag?! Skit samma. På lördag blev det o fara till Kenttä o dricka lite cider/pilsner. Några av grabbarna drog en bastu också.

Är nu i Luleå, har tråkigt, Postila sitter o spelar nå tv-spel... Han som hade så ont i skallen, hehe... :)
SImpe o Elin dyker väl också förbi snart, kanske.

Nej, nu skiter jag i detta. So long ;)

Fot till salu.

Ja, jag har en fin fot till salu. Säljes till högst bjudna. Just nu står budet på hela 2 st. tior.
Det är en liten fot, stl. 36-37. 5 tår, varav 3 st. har lite lila nagellack på sig vilket följer med på köpet.
Det är höger fot som säljes, det kan ju vara bra o veta.
Om du är intresserad så är det bara att höra av dig så kommemr vi överrens om priset.
Ja, det finns en hake. Du får komma o hämta den själv, samt kapa av den själv också. Om du råkar ha lite morfin över så är det ett stort plus i kanten att du tar med det. Annars funkar vodka eller en halv panodil.


Som ni kanske förstår så har jag ont i min fot. Var till läkaren igår. Hade som tur var ingen spricka i foten, vilket läkaren sa att det mest troligt var. Hon skickade mig till akutröntgen som motbevisade hennes teori om sprickan. Däremot är det ett ledband som tagit smällen. Måste gå med lindad fot och inte överanstränga mig. Är det så att jag har smärta kvar om en vecka måste jag ta kontakt med en sjukgymnast. Oj, så roligt.

I brist på annat.

Ja, jag vet att jag inte skrivit här på länge, men jag har inte idas. Tänkte skriva nån rad nu medan jag väntar på att Emilia kommer. Hon ska vara min chaff idag, ska nämligen till Farbror Doktor o kolla upp foten. Postila tvingar mig att fara dit, jag hade gärna väntat en eller två veckor till... Nej, men egentligen är det väl bra.

LC är också över för nån dag sen. Det var en skojig helg. Blev även yngre under helgen, jag är nuförtiden 9 år gammal och eftersom jag inte vet när jag fyller år så får jag väl vara 9 år resten av livet. Hurra..? Orkar inte riktigt skriva allt som hände, men kan ta lite iallafall. Grunden, som man brukar säga. Ja, på fredag kom ju då alla; Micke, Elin, Simpe & Antte. Vi drack på fredag o färgade Elins hår. På lördag for vi på utställningen, kom tillbaka, färgade mitt hår och började dricka. Sen ut o åka bil o sen till Juha o sen sen. Ja, i princip så var det.

Nej, nu är Emilia här på ca.20 min så jag måste käka o göra mig iordning. Skriver väl kanske ikväll då hur det gick hos läkaren. Eller imorgon. Eller övermorgon. Vi får se.

Förästen, bilder från LC finns på min pixbox.

Adjöken

RSS 2.0